group 1185 2 - فروش انواع عایق سرمایشی
کارشناس فروش

۰۹۱۲۶۰۲۸۶۳۴

فروش انواع عایق سرمایشی

انواع عایق سرمایشی

عایق سرمایشی چیست؟

عایق‌های سرمایشی از آن دسته عایق‌هایی هستند که استفاده بسیار زیادی در کارخانجات مختلف و در صنعت ساختمان سازی دارند. عایق سرمایشی یا همان عایق برودتی به منظور پیش گیری از منتقل شدن سرما به بیرون و درون ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد. عایق سرمایشی در صنعت ساختمان سازی اهمیت فوق العاده بالایی دارد چرا که این عایق، باعث جلوگیری از به هدر رفتن انرژی می‌شود. عایق سرمایشی مانع از این می‌شود که در فصل تابستان، هوای خنکی که به وسیله تجهیزات خنک کننده در درون ساختمان ایجاد شده است به بیرون از ساختمان برود و درون ساختمان گرم شود.

فهرست مطالب

در فصل زمستان هم وجود عایق سرمایشی در دیوارهای ساختمان موجب می‌گردد گرمایی که در درون ساختمان به وسیله بخاری یا سایر وسایل گرمایشی ایجاد شده است به بیرون از ساختمان نرود و هوای داخل ساختمان همواره مطبوع و گرم بماند. عایق‌های سرمایشی به دو گروه عایق‌های معدنی و عایق‌های پلیمری دسته بندی می‌گردند. عایق‌های معدنی به نسبت عایق‌های پلیمری مقاوم تر هستند و کاربرد آنها هم در صنعت ساختمان سازی بسیار بیشتر است. عایق‌های سرمایشی از جنس پشم شیشه و یا پشم سنگ می‌باشند. عایق‌های سرمایشی پشم سنگ و پشم شیشه مقاومت بسیار خوبی در مقابل گرما دارند. از عایق‌ سرمایشی در عایق بندی دیوارهای ساختمان، عایق بندی سقف ساختمانها، عایق بندی کف ساختمان، عایق بندی لوله‌های گرم و سرد ساختمان و عایق بندی کانال‌های هوا استفاده می‌شود.

عایق سرمایشی چگونه کار میکند؟

نحوه کار عایق سرمایشی به نوع و جنس آن بستگی دارد. در واقع، هر نوع عایقی به یک شیوه، جلوی اتلاف انرژی و گرما را می‌گیرد. انواع عایق‌های سرمایشی عبارتند از: عایق سرمایشی الاستومری، عایق سرمایشی معدنی و …
عایق سرمایشی الاستومری یک نوع عایق سرمایشی است که ساختار سلولی بسته دارد. عایق سرمایشی الاستومری بسیار منعطف است و به دو نوع لوله ای و رولی در بازار وجود دارد. عایق‌های رولی الاستومری ضخامتی برابر با ۶ تا ۵۰ میلی متر دارند ولی عایق‌های لوله ای الاستومری ، طولی برابر با ۲ متر و قطری برابر با ۶ تا ۱۱۴ میلی متر دارند. عایق الاستومری از نیتریل فوم ساخته شده است و مقاومت بسیار مناسبی در مقابل بخار آب و حرارت بسیار بالا دارد. عایق الاستومری در مقابل آب مقاومت بسیار خوبی دارد و در واقع آب به درون عایق الاستومری نفوذ نمی کند. از آنجایی که ضریب گرما در عایق الاستومری بسیار کم است در جاهای حساسی مانند کانال‌ها و لوله‌های سرد و گرم تاسیسات ساختمان، سقف سوله‌ها، مخازن لوله‌های انتقال نفت و گاز و در خودروسازی و غیره به کار می‌روند. عایق‌های الاستومری نسبت به عایق‌های پشم شیشه و پشم سنگ قیمت بیشتری دارند. عایق‌های الاستومری یک عیب دیگر هم دارند و آن هم این است که در صورت قرار گرفتن طولانی مدت در کنار گرمای زیاد، کم کم شکسته شده و خرد می‌شوند. دلیل این اتفاق هم ساختار سلولی بسته ای است که آن ها دارند.
عایق سرمایشی پشم شیشه، نوع دیگری از عایق سرمایشی و از نوع عایق های معدنی است. پشم شیشه از عایق‌های بسیار قدیمی است که مقاومت بسیار خوبی در مقابل آتش و حرارت دارد و همچنین یک عایق صوتی هم محسوب می‌شود. مزیت بسیار مهم عایق سرمایشی پشم شیشه، وزن بسیار سبک آن است. وزن پایین باعث شده است که استفاده از این عایق در سقف‌ها و دیوارها باعث فشار آمدن به کل سازه نشود. عایق پشم شیشه تنها به عنوان عایق سرمایشی و یا عایق گرمایشی به کار نمی رود بلکه یک عایق صوتی بسیار قدرتمند هم به حساب می‌آید. عیب بزرگ عایق پشم شیشه مقاومت بسیار پایین آن در مقابل رطوبت است. در نتیجه در دیوارها و در سقف ساختمان، استفاده از عایق پشم شیشه خیلی توصیه نمی شود. مخصوصا اگر ساختمان در یک منطقه مرطوب و پر بارانی باشد. دیگر عیب بزرگ آن این است که قارچ‌ها و باکتری‌ها می‌توانند در درون عایق پشم شیشه رشد کنند. عیب دیگر این عایق ایجاد حساسیت پوستی و تنفسی است که متاسفانه ایجاد می‌کند. همه این معایب باعث شده است که عایق پشم شیشه بیشتر از اینکه در ساختمان‌ها و برای عایق کاری دیوار و سقف استفاده شود، مناسب عایق کاری لوله‌ها و کانالهای هوا و مخازن دیگر شود.
عایق پشم سنگ، نوع دیگری از عایق سرمایشی یا همان عایق برودتی است. این نوع عایق، زیر مجموعه عایق‌های معدنی است. پشم سنگ، توان تحمل دمای بسیار بالایی را دارد. پشم سنگ تا دمای ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد را می‌تواند تحمل کند. جنس آن از سنگ بازالت است که یک نوع سنگ آتشفشانی می‌باشد. از این نوع عایق در کارخانجات مختلف و در مراکز آتش نشانی استفاده می شود.


برای اطلاعات بیشتر درباره عایق حرارتی دیوار کلیک کنید

عایق سرمایشی اسپیلت

عایق سرمایشی و در کل، همه عایق‌ها امروزه کاربرد فراوانی در صنایع مختلف و در خانه‌ها و … دارند. عایق کاری، یک راه بسیار مناسب به منظور کم کردن هزینه‌های مربوط به وسایل سرمایشی و گرمایشی موجود در منزل و همچنین راهی برای کم کردن مصرف انرژی در داخل ساختمان است. عایق‌ها به چند دسته تقسیم می‌شوند. عایق‌های رطوبتی، عایق‌های صوتی، عایق‌های حرارتی، عایق‌های ضد حریق. عایق‌های سرمایشی یک نوع از عایق‌های حرارتی به شمار می‌آیند.

عایق سرمایشی بیمارستانی

فضای بیمارستان به نحوی است که دیگر امروزه بدون عایق کاری مناسب، نمی توان آن را تصور کرد. نقش عایق کاری صحیح و اصولی و با کیفیت در بیمارستان بیش از پیش برای مسئولان بهداشتی کشور مشخص شده است. عایق کاری صحیح در بیمارستان هم از اتلاف انرژی جلوگیری می‌کند و هم فضای داخل بیمارستان در فصول سرد و گرم سال، دارای هوای مطبوعی خواهد بود. امروزه تمام بیمارستان‌های جدید دارای عایق سرمایشی بیمارستانی مناسبی هستند.

عایق سرمایشی خانگی

ویژگی‌هایی که یک عایق سرمایشی خوب باید داشته باشد عبارتند از:

  • طول عمر بالای عایق سرمایشی، که باعث می شود تا مدت‌ها بتواند به صورت سالم باقی بماند.
  • چگالی بالا و مناسب
  • مقاومت آن در مقابل اشعه یو وی خورشید
  • عدم امکان نفوذ عوامل میکروبی و انواع قارچ به درون عایق
  • مقاومت در مقابل فشار و دمای بالا
  • خنثی بودن در برابر عوامل شیمیایی
  • عایق‌های سرمایشی مناسب در مقابل گرما و حرارت چروک نمی شوند.

عایق سرمایشی دیواری

عایق سرمایشی دیواری به صورت توکار و روکار نصب می‌شود. عایق سرمایشی دیواری توکار در درون دیوار جا سازی می‌گردد و عایق سرمایشی روکار در بیرون از دیوار نصب می‌گردد. بدیهی است که پس از ساخت ساختمان، نمی توان عایق دیواری توکار را به دیوارها اضافه کرد مگر اینکه دیوارها ابتدا تخریب شوند. انوع عایق سرمایشی دیوار در سایت عایق صوتی موجود است و شما می توانید متناسب با بودجه خود و متناسب با متراژ ساختمان و البته شرایط اقلیمی منطقه زندگی خود، عایق سرمایشی دیوار مناسب را خریداری کنید.

سوالات متداول عایق سرمایشی

عایق‌های سرمایشی به دو گروه عایق‌های معدنی و عایق‌های پلیمری دسته بندی می‌گردند. عایق‌های معدنی به نسبت عایق‌های پلیمری مقاوم تر هستند و کاربرد آنها هم در صنعت ساختمان سازی بسیار بیشتر است.

عایق سرمایشی الاستومری یک نوع عایق سرمایشی است که ساختار سلولی بسته دارد. عایق سرمایشی الاستومری بسیار منعطف است و به دو نوع لوله ای و رولی در بازار وجود دارد. عایق‌های رولی الاستومری ضخامتی برابر با ۶ تا ۵۰ میلی متر دارند ولی عایق‌های لوله ای الاستومری ، طولی برابر با ۲ متر و قطری برابر با ۶ تا ۱۱۴ میلی متر دارند. عایق الاستومری از نیتریل فوم ساخته شده است و مقاومت بسیار مناسبی در مقابل بخار آب و حرارت بسیار بالا دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *